Palvelut

Tätä sivua selaamalla löydät tietoa hää- ja juhlapalveluistamme, yritysten ja ryhmien palveluista, majoituksesta sekä muista palveluista.

Hää- ja juhlapalvelut

Vanhan ajan maalaisromanttista tunnelmaa ripauksella nykypäivän glamouria

Hääviikonloppu Husulan Vintillä

Koko hääseurue tunnelmallisesti yhdessä tilassa

Haluamme mahdollistaa hääparille seurueineen mukavan ja kiireettömän kokemuksen vintillä. Siksi pääsettekin valmistelemaan juhlianne heti perjantaiaamusta alkaen. Samoin vuokra-aikaa sunnuntaina on jatkettu iltapäivän puolelle, jotta aikaa koristeiden purkamiselle ja siivoukselle on runsaasti.
Kaikki hääseurueet pääsevät sovitusti suunnittelukäynnille ennen varsinaista ajankohtaa.
Ympärivuotisesta juhlatilasta löytyy kaikki tarvittava onnistuneisiin juhliin. Yläkertaan mahtuu kattaus 120 hengelle, tanssilattia ja pitopöydät. Alakerran avara aula ja baaritiski antavat lisää oleskelutilaa. Alhaalta löytyvät myös saniteettitilat, lasten leikkinurkka, narikka ja keittiötilat. 

Takapihan vihkipaviljonki on käytössänne ja lähiseudulta löytyy myös monia vihkikirkkoja noin puolen tunnin säteellä Husulasta.
Äänentoisto jatkaa juhlianne bändin lähdettyä.  Piharakennuksen tunnelmallinen latobaari on myös kesäisin käytettävissänne.


Muut perhejuhlat ja tilaisuudet

Syntymäpäivät, rippijuhlat, valmistujaiset tai joku muu tilaisuus mielessä?
Husulan Vintillä voi viettää monenlaisia juhlia ja tilaisuuksia. Vaikka juhlatila taipuu jopa 120 hengen juhliin, ei pienemmälläkään porukalla tunnu kolkolta, koska tila itsessään on tunnelmallinen.
Sesonkina vuokraamme juhlatilaa koko viikonlopuksi kerrallaan, mutta arkisin ja sesongin ulkopuolella voitte pyytää myös erillistä tarjousta toivomallenne ajankohdalle ja vuokran pituudelle.

Yritysten ja ryhmien palvelut

Maalaisidyllissä työkin sujuu kuin tanssi. Husulan Vintillä voit kokoustaa tai järjestää vaikka työhyvinvointipäivän.

Kokouspäivä tai yritysjuhlat Husulassa

Kokous-, tai työhyvinvointipäivä vai kenties yrityksen pikkujoulut? Järjestämme yrityksille ja ryhmille puitteet toiveidenne mukaan, kysy tarjousta.

Kokousta varten käytettävissänne on valkokangas, projektori sekä äänentoisto.

Majoitus

Tunnelmallisesta mökkisviitistä on ihana herätä aamulla juhlien jälkeen, heittää löylyt puusaunassa ja pulahtaa lampeen.

Mökkisviitti

Tunnelmallinen tupamökki on remontoitu erityisesti hääpareja ajatellen, mutta se soveltuu myös muuhun majoitukseen. Mökki sijaitsee noin 500m päässä juhlatilasta omassa rauhassaan pellon ja metsän katveessa, pienen lammen rannalla.
Yöpymistä varten mökistä löytyy parisänky ja parvelta lisävuoteita, jolloin mökissä voi maksimissaan yöpyä neljä henkilöä.
Tunnelmallinen tupakeittiö kamiinoineen sekä puusauna takaavat rentouttavan ja rauhallisen ympäristön.

Varustelu:
– Sähkövalaistus
– Sähköpatterilämmitys
– Takkakamiina
– Vesijohtovesi suihkusta ja keittiön hanasta
– Puulämmitteinen sauna
– Polttava kuivakäymälä sisätiloissa
– Sähköliesi
– Jääkaappi
– Mikroaaltouuni
– Kahvinkeitin
– Vedenkeitin
– Ruokailuastioita
– Keittiövälineitä
– Nuotiopaikka
 

Mökkisviitin vuokra kesälle 2021/
160€/ yö tai 250€/ kaksi yötä
Saapumispäivänä klo 15.00 – lähtöpäivään klo 13.00
(vuokrattavissa huhti-marraskuu)
Sisältää polttopuut, petivaatteet ja pyyhkeet kahdelle. Keittiössä astioita.

Lisäpalvelut:

Siivous 70€
Mikäli haluatte nauttia mökillä olostanne kaikessa rauhassa, voitte ulkoistaa loppusiivouksen meille.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluilla luksusta juhlaan

Meiltä voitte tilata erilaisia juhlien järjestelyyn liittyviä lisäpalveluita, kuten esimerkiksi ulkoistaa lattiapintojen sekä saniteettitilojen siivouksen meille.

Vai kaipaisitteko sittenkin apua hää- tai juhlasuunnittelussa?
Husulan Vintin emäntä Mirka on opiskellut hää- ja juhlasuunnittelua ja auttaa mielellään teitä juhliin liittyvissä asioissa. Voitte ulkoistaa juhlien suunnittelun kokonaisuudessaan meille tai jonkin tietyn osa-alueen, jossa kaipaatte apua. Kerro meille, niin räätälöidään teille uniikki suunnittelupaketti tarpeidenne mukaan!
 
Lattiapintojen sekä saniteettitilojen siivous 180€, muu siivous 50€/ alkava tunti
 
Hää- ja juhlasuunnittelusta erillinen tarjous toiveidenne pohjalta

 

Hääkuljetus

Volvo B18 vm. -61

Kauttamme voi varata myös hääkuljetuksen. Vanha Volvo kuskeineen kuljettaa teidät vihkipaikalta Husulan Vintille. Matkan varrella on mahdollisuus pysähtyä ottamaan hääkuvia hääparin niin toivoessa.

Kuljetuksen hinta 40km säteellä Husulan Vintistä 280€. Hinta sisältää kuskin ja polttoaineet. Hääpari voi halutessaan koristella auton perjantaina vintin pihassa valmiiksi.

Vuokratuotteet

Pellavaiset pöytäliinat

Halutessanne voitte vuokrata meiltä myös pöytäliinat. Valmiiksi mankeloidut kauniit luonnonbeiget pellavaliinat on mitoitettu vieraspöytiin sopiviksi. Laskutamme pöytäliinoista avattujen rullien mukaan, joten teidän ei tarvitse etukäteen tietää tarkkaan, kuinka monta tarvitsette. Käytön jälkeen viikkaatte vain pöytäliinat pinoon ja me toimitamme ne puolestanne pesulaan.

Vuokra 10€/kpl + kiinteä toimituskulu 20€

 

Led-valosarjat

Tunnelmalliset valosarjat sopivat sisä- ja ulkotiloissa käytettäviksi. Yhdessä valosarjassa on kymmenen lamppua ja valosarja on 10m pitkä + 3m liitäntäjohto, jolloin se riittää hyvin vintin kattovasojen väliin kiinnitettäväksi.

Vuokra 9€/ sarja, vuokrattavissa 5 kpl

 

Riisipaperipallot

Paperipallot ovat suosittu juhlasomiste. Nyt pystytte vuokraamaan setin kauttamme.
(12 isoa palloa ja 8 pientä)

Vuokra 20€/koko setti

Husulan Vintin vuokraajalla on aina käytössään:

– Ympärivuotiseen käyttöön kunnostettu juhlatila, jonka ylisille mahtuu hyvin 120 hengen kattaus. Tilaa juhlimiselle on kaikkiaan yli 400m2.

– Alakerran keittiö, baaritiski, narikka ja saniteettitilat. Juhlien pienimmille vieraille löytyy oma leikkipaikka.

– Husulan Vinttiä ympäröivä pihapiiri, sekä erillinen parkkialue. Pihapiiristä ja lähiympäristöstä löytyykin oivia miljöökuvauspaikkoja.

– Kesäaikana takapihan vihkipaviljonki. Talvisin tunnelmallinen vihkiminen onnistuu vintin sisätiloissa. Lisäksi pienen ajomatkan päässä on monia kauniita vihkikirkkoja.

– Takapihan tunnelmallinen latobaari (ei talvikunnossapitoa).

Olemme teitä varten ja haluamme, että päivänne Husulan Vintillä on täydellinen!

 

Pidätämme oikeiden hintojen muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät ALVn.