Palvelut

Tätä sivua selaamalla löydät tietoa hää- ja juhlapalveluistamme lisäpalveluineen, yritysten ja ryhmien palveluista, majoituksesta sekä vuokratuotteista.

Hää- ja juhlapalvelut

Vanhan ajan maalaisromanttista tunnelmaa ripauksella nykypäivän glamouria

Hääviikonloppu Husulan Vintillä

Koko hääseurue tunnelmallisesti yhdessä tilassa

Ympärivuotisesta juhlatilasta löytyy kaikki tarvittava onnistuneisiin juhliin. Yläkertaan mahtuu kattaus 120 hengelle, tanssilattia ja pitopöydät. Alakerran avara aula ja baaritiski tarjoavat lisää oleskelutilaa. Alakerrasta löytyvät myös saniteettitilat, lasten leikkinurkka, narikka ja keittiötilat. Äänentoisto jatkaa juhlianne bändin lähdettyä ja vintillä saa laittaa jalalla koreasti ilman aikarajaa.

Viihtyisältä piha-alueelta löytyy vihkipaviljonki sekä  latobaari, jotka ovat vuodenaikojen mukaan käytettävissänne. Tunnelmallinen latobaari on ollut erittäin suosittu lisä juhliin.
Takapihan vihkipaviljongilla järjestätte koskettavan vihkiseremonian tai otatte onnittelut vastaan. Vaihtoehtoisesti lähiseudulta löytyy monia vihkikirkkoja noin puolen tunnin säteellä. Husulan Vintti on suunniteltu erityisesti häitä varten, joten tilassa on huomioitu monta tärkeää asiaa juhlianne ajatellen.

Haluamme mahdollistaa hääparille seurueineen mukavan ja kiireettömän kokemuksen Husulan Vintillä. Siksi pääsettekin valmistelemaan juhlianne heti perjantaiaamusta alkaen. Samoin vuokra-aikaa sunnuntaina on jatkettu iltapäivän puolelle, jotta koristeiden purkamiselle ja siivoukselle on runsaasti aikaa. Halutessanne teidän on myös mahdollista ulkoistaa siivous kokonaan tai osittain meille, jolloin teidän tarvitsee vain noutaa omat tavarat juhlien jälkeen pois.
Kaikki hääseurueet pääsevät sovitusti suunnittelukäynnille ennen varsinaista juhlien ajankohtaa.

Vuokra-aika pe klo 10.00- su klo 15.00, pidemmistä vuokra-ajoista mahdollista sopia erikseen.

Muut perhejuhlat ja tilaisuudet

Syntymäpäivät, rippijuhlat, valmistujaiset tai joku muu tilaisuus mielessä?
Husulan Vintillä voi viettää monenlaisia juhlia ja tilaisuuksia. Vaikka juhlatila taipuu jopa 120 hengen juhliin, ei pienemmälläkään porukalla tunnu kolkolta, koska tila itsessään on hyvin tunnelmallinen.
Sesonkina vuokraamme juhlatilaa koko viikonlopuksi kerrallaan, mutta arkisin ja sesongin ulkopuolella voitte pyytää myös erillistä tarjousta toivomallenne ajankohdalle ja vuokran pituudelle.

Lisäpalvelut

Siivous - Lisäpalveluilla luksusta juhlaan

Jotta juhlien jälkeinen päivänne olisi täydellinen, voitte halutessanne ulkoistaa lattiapintojen sekä saniteettitilojen siivouksen meille. Sovitusti myös kattavammat siivoukset tai muut valmisteluun/purkuun liittyvät palvelut.

Lattiapintojen sekä saniteettitilojen siivous 180€, muu siivous 50€/ alkava tunti.
 
 

 

Hää- ja Juhlasuunnittelu

Husulan Vintin emäntä Mirka on opiskellut hää- ja juhlasuunnittelua ja auttaa mielellään teitä juhliin liittyvissä asioissa. Voitte ulkoistaa juhlien suunnittelun kokonaisuudessaan meille tai jonkin tietyn osa-alueen, jossa kaipaatte apua. Räätälöidään teille uniikki suunnittelupaketti tarpeidenne mukaan!

Hää- ja juhlasuunnittelusta erillinen tarjous toiveidenne pohjalta, kysy lisää.

 

Hääkuljetus

Volvo B18 vm. -61

Vanha Volvo kuskeineen kuljettaa teidät vihkipaikalta Husulan Vintille. Matkan varrella on mahdollisuus pysähtyä ottamaan hääkuvia hääparin niin toivoessa.

Kuljetuksen hinta 40km säteellä Husulan Vintistä 280€. Hinta sisältää kuskin ja polttoaineet. Hääpari voi halutessaan koristella auton perjantaina vintin pihassa valmiiksi.

 

Yritysten ja ryhmien palvelut

Maalaisidyllissä työkin sujuu kuin tanssi. Husulan Vintillä voit kokoustaa tai järjestää vaikka työhyvinvointipäivän.

Kokouspäivä tai yritysjuhlat Husulassa

Kokous-, tai työhyvinvointipäivä vai kenties yrityksen pikkujoulut. Järjestämme yrityksille ja ryhmille puitteet toiveidenne mukaan, kysy tarjousta.

Kokousta varten käytettävissänne on valkokangas, projektori sekä äänentoisto.

Majoitukset

Mökkisviitti - Tunnelmallisesta mökkisviitistä on ihana herätä aamulla juhlien jälkeen, heittää löylyt puusaunassa ja kuunnella lintujen laulua terassilla.

Mökkisviitti - majoitus 2- 4 henkilölle

Tunnelmallinen mökkisviitti on uniikki majoituspaikka hääparille tai muille juhlavieraille. Kompakti mökki sijaitsee omassa rauhassaan pellon ja metsän katveessa – vain tähtitaivas, linnunlaulu ja puiden humina seurananne. Husulan Vintin juhlatilalta mökille matkaa noin 750 metriä.
Tupamökki pehmeän untuvapeittoisella parisängyllä on ihanteellinen kahden henkilön majoittumiseen, mutta tarvittaessa parvelta löytyy majoitusmahdollisuus kahdelle lisähenkilölle.
Ihastuttava tupa kamiinoineen sekä vanhan ajan perinteinen puusauna takaavat rentouttavan ja rauhallisen ympäristön. Täällä majoitut maanläheisesti ja maalaistyyliin.

Varustelu:
– Parisänky untuvapeitoilla ja petivaatteilla
– Parvella patjoja kahdelle lisämajoittujalle
– Sähkövalaistus
– Sähköpatterilämmitys
– Takkakamiina
– Vesijohtovesi saunatilan suihkusta ja keittiön hanasta
– Perinteinen puulämmitteinen sauna, jonka yhteydessä peseytymismahdollisuus
– Polttava kuivakäymälä sisätiloissa
– Sähköliesi ja uuni
– Jääkaappi + pakastelokero
– Mikroaaltouuni
– Kahvinkeitin
– Vedenkeitin
– Ruokailuastioita
– Keittiövälineitä
– Nuotiopaikka
 

Mökkisviitin vuokra kesälle 2022/
160€/ yö tai 250€/ kaksi yötä
Saapumispäivänä klo 15.00 – lähtöpäivään klo 13.00
(vuokrattavissa touko-lokakuu)
Sisältää polttopuut, petivaatteet ja pyyhkeet kahdelle. Keittiössä astioita.

Lisäpalvelut:
Siivous 70€
Mikäli haluatte nauttia mökillä olostanne kaikessa rauhassa, voitte ulkoistaa loppusiivouksen meille.

Haavisto - kaikilla nykypäivän mukavuuksilla varustettu huvila peltojen ympäröimänä omalla lammella.

Haavisto - mökki 6-8 henkilölle

Huvila on valmistunut vuonna 2019 ja se on varusteltu pientalon mukavuuksilla. Huvila sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Husulan Vintistä, rauhallisella sijainnilla peltojen ja kauniin koivikon ympäröimänä. Suojaisalla takapihalla on oma lampi sekä vanhaan hirsiaittaan rakennettu pihasauna, jonka laiturilta pääsee pulahtamaan suoraan lampeen.

Haavistossa mahtuu majoittumaan 6-8 henkilöä.  Yöpymistä varten yläkerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta, joissa on yhteensä neljä kappaletta yhden hengen sänkyjä. Alakerran makuuhuoneessa on yksi parisänky. Tarvittaessa olohuoneen sohva sekä yläkerran aulan patjat toimivat lisävuoteina.

Huvila tarjoaa hyvät puitteet pidempäänkin majoittumiseen ja lomailuun, sekä toimii hyvänä valmistautumispaikkana esimerkiksi hääaamuna.
Majoituspaikka sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Husulan Vintiltä.

Varustelu:
– 3 makuuhuonetta, aula, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna
– Sängyt 6:lle + tarvittaessa patjat/sohva, jolloin yöpyjiä mahtuu kahdeksan
– Tilava keittiö, jossa liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi-pakastin, tiskikone, viinikaappi ja astioita
– Takka
– lmalämpöpumppu
– Pyykinpesukone
– Kylpyhuone ja sähkösauna
– Lisäksi erillinen puulämmitteinen ulkosauna lammen rannassa
– Terassi
– Nuotiopaikka

Viikonloppuvuokra pe-su alkaen 770€
Vuodevaatteet ja pyyhe lisätilauksesta 20€/henkilö

Lisäpalvelut:
Siivous 90€
Mikäli haluatte nauttia mökillä olostanne kaikessa rauhassa, voitte ulkoistaa loppusiivouksen meille.

Huomioithan, että vuokraamme mökkimajoituksia myös juhlatilan ulkopuolisille asiakkaille. Olethan siis ajoissa yhteydessä, mikäli haluat varata majoituksen juhlien yhteyteen.

Juhlatilan vuokratuotteet

Pellavaiset pöytäliinat

Halutessanne voitte vuokrata meiltä myös pöytäliinat. Valmiiksi mankeloidut kauniit luonnonbeiget pellavaliinat on mitoitettu vieraspöytiin sopiviksi. Laskutamme pöytäliinoista avattujen rullien mukaan, joten teidän ei tarvitse etukäteen tietää tarkkaan, kuinka monta tarvitsette. Käytön jälkeen viikkaatte vain pöytäliinat pinoon ja me toimitamme ne puolestanne pesulaan.

Vuokra 10€/kpl + kiinteä toimituskulu 20€

 

Led-valosarjat

Tunnelmalliset valosarjat sopivat sisä- ja ulkotiloissa käytettäviksi. Yhdessä valosarjassa on kymmenen lamppua ja valosarja on 10m pitkä + 3m liitäntäjohto, jolloin se riittää hyvin vintin kattovasojen väliin kiinnitettäväksi.

Vuokra 9€/ sarja, vuokrattavissa 5 kpl

 

Riisipaperipallot

Paperipallot ovat suosittu juhlasomiste. Nyt pystytte vuokraamaan setin kauttamme.
(12 isoa palloa ja 8 pientä)

Vuokra 20€/koko setti

Husulan Vintin juhlatilan vuokraajalla on aina käytössään:

– Ympärivuotiseen käyttöön kunnostettu juhlatila, jonka ylisille mahtuu hyvin 120 hengen kattaus. Tilaa juhlimiselle on kaikkiaan yli 400m2.
– Alakerran keittiö, baaritiski, narikka ja saniteettitilat. Juhlien pienimmille vieraille löytyy oma leikkipaikka.
– Husulan Vinttiä ympäröivä pihapiiri, sekä erillinen parkkialue. Pihapiiristä ja lähiympäristöstä löytyy oivia miljöökuvauspaikkoja.
– Kesäaikana takapihan vihkipaviljonki. Talvisin tunnelmallinen vihkiminen onnistuu vintin sisätiloissa. Lisäksi pienen ajomatkan päässä on monia kauniita vihkikirkkoja.
– Takapihan tunnelmallinen latobaari (ei talvikunnossapitoa).

Olemme teitä varten ja haluamme, että päivänne Husulan Vintillä on täydellinen!

 

Pidätämme oikeiden hintojen muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät ALVn.