Häät ja juhlat

Hää- ja juhlapalvelut

Vanhan ajan maalaisromanttista tunnelmaa ripauksella nykypäivän glamouria

Hääviikonloppu Husulan Vintillä

Koko hääseurue tunnelmallisesti yhdessä tilassa

Ympärivuotisesta juhlatilasta löytyy kaikki tarvittava onnistuneisiin juhliin. Yläkertaan mahtuu kattaus 120 hengelle, tanssilattia ja pitopöydät. Alakerran avara aula ja baaritiski tarjoavat lisää oleskelutilaa. Alakerrasta löytyvät myös saniteettitilat, lasten leikkinurkka, narikka ja keittiötilat. Äänentoisto jatkaa juhlia bändin lähdettyä ja vintillä saa laittaa jalalla koreasti ilman aikarajaa.

Viihtyisältä piha-alueelta löytyy vihkipaviljonki sekä  latobaari, jotka ovat vuodenaikojen mukaan käytettävissänne. Tunnelmallinen latobaari on ollut erittäin suosittu lisä juhliin.
Takapihan vihkipaviljongilla järjestätte koskettavan vihkiseremonian tai otatte onnittelut vastaan. Vaihtoehtoisesti lähiseudulta löytyy monia vihkikirkkoja noin puolen tunnin säteellä. Husulan Vintti on suunniteltu erityisesti häitä varten, joten tilassa on huomioitu monta tärkeää asiaa juhlianne ajatellen.

Haluamme mahdollistaa hääparille seurueineen mukavan ja kiireettömän kokemuksen Husulan Vintillä. Siksi pääsettekin valmistelemaan juhlianne heti perjantaiaamusta alkaen. Samoin vuokra-aikaa sunnuntaina on jatkettu iltapäivän puolelle, jotta koristeiden purkamiselle ja siivoukselle on runsaasti aikaa. Halutessanne teidän on myös mahdollista ulkoistaa siivous kokonaan tai osittain meille, jolloin teidän tarvitsee vain noutaa omat tavarat juhlien jälkeen pois. Kaikki hääseurueet pääsevät sovitusti suunnittelukäynnille ennen varsinaista juhlien ajankohtaa.

Voitte valita viikonlopun kokonaisuuden kahdesta eri vaihtoehdosta ja halutessanne täydentää varaustanne muilla palveluilla ja vuokratuotteillamme.

Ihana viikonloppu -paketti
sisältää:

Juhlatila kaikkine irtaimistoineen ja pihapiireineen on käytettävissänne.

Sisältää suunnittelukäynnin ennen juhlia. Voitte esimerkiksi suunnitella pöytäjärjestyksen etukäteen.

Lattiapintojen ja wc-tilojen siivouksen. Halutessanne voitte täydentää pakettia erikseen sovituilla siivouspalveluilla.

Elämäsi kauneimpiin hetkiin -paketti
sisältää:

Juhlatila irtaimistoineen ja pihapiireineen on käytettävissänne.

Laaja siivouspaketti:
Te viette vain omat tavaranne pois, me siivoamme kaiken muun!

Hääkonsultaatio:
1h pituinen hääsuunnittelukonsultaatio. Konsultaatio voidaan järjestää etätapaamisena tai Husulan Vintillä. Käydään mitä tahansa häihinne liittyviä osa-alueita läpi esimerkiksi somisteisiin, hääpäivän kulkuun tai valmisteluihin liittyen. Te kysytte, me autamme.

Suunnittelukäynti ennen juhlia. Voitte esimerkiksi suunnitella pöytäjärjestyksen etukäteen.  

Mahdollista täydentää muilla palveluilla ja vuokratuotteilla.

Molempien pakettien vuokra-aika perjantai aamusta sunnuntai iltapäivään, pidemmistä vuokra-ajoista mahdollista sopia erikseen.

”Husulan vintti oli täydellinen valinta juhlapaikaksi syyshäihimme ❤

Paikka ylitti odotuksemme ja toimi todella hyvin n. 90 vieraalle. Yläkerrassa oli ihanan tunnelmallista juhlia, ruokailla ja tanssia bändin tahtiin. Alakerrassa oli puolestaan viihtyisä, rennompi oleskelu- ja hengähdystila, jonne järjestämämme itsepalvelubaari oli pimenevän syysillan hitti.

Omistajista jäi todella lämmin ja auttavainen fiilis ja järjestelyt sujuivat hyvin joustavasti. Eikä tarvinnut stressata aikatauluista! – Perjantaina sai kaikessa rauhassa koristella juhlapaikkaa aamusta alkaen ja itse juhlistakaan ei ollut kiire pois, vaan tanssia sai vaikka seuraavaan aamuun! Suosittelemme lämpimästi Husulaa hääpaikaksi, ette varmasti tule pettymään❤”

 

– Martta & Miika

Muut perhejuhlat ja tilaisuudet

Syntymäpäivät, rippijuhlat, valmistujaiset tai joku muu tilaisuus mielessä?
Husulan Vintillä voi viettää monenlaisia juhlia ja tilaisuuksia. Vaikka juhlatila taipuu jopa 120 hengen juhliin, niin pienemmätkin juhlat ovat viihtyisät, sillä tila itsessään on hyvin tunnelmallinen.
Sesonkina vuokraamme juhlatilaa koko viikonlopuksi kerrallaan, mutta arkisin ja sesongin ulkopuolella voitte pyytää myös erillistä tarjousta toivomallenne ajankohdalle ja vuokran pituudelle.

Husulan Vintin juhlatilan vuokraajalla on aina käytössään:

– Ympärivuotiseen käyttöön kunnostettu juhlatila, jonka ylisille mahtuu hyvin 120 hengen kattaus. Tilaa juhlimiselle on kaikkiaan yli 400m2.
– Alakerran keittiö, baaritiski, narikka ja saniteettitilat.
– Husulan Vinttiä ympäröivä pihapiiri, sekä erillinen parkkialue. Pihapiiristä ja lähiympäristöstä löytyy oivia miljöökuvauspaikkoja.
– Kesäaikana takapihan vihkipaviljonki. Talvisin tunnelmallinen vihkiminen onnistuu vintin sisätiloissa. Lisäksi pienen ajomatkan päässä on monia kauniita vihkikirkkoja.
– Takapihan tunnelmallinen latobaari (ei talvikunnossapitoa).

Olemme teitä varten ja haluamme, että päivänne Husulan Vintillä on täydellinen!

 

”Kiitos vielä kaikesta, oli todella ihana tehdä yhteistyötä teidän kanssa! Juhlapaikka oli mielettömän kaunis ja sai todella paljon kehuja vierailta. Ihana kun olette noin joustavia ja vastaatte nopeasti viesteihin, lievittää hurjasti morsiamen stressiä. Mutta tosiaan vietettiin ihana hääpäivä lauantaina Husulan Vintillä, jäi pelkkää positiivista sanottavaa!” 

– Reetta & Edi

Lisäpalvelut

Siivouspalveluilla luksusta juhlaan

Viikonloppuvuokraan kuulu lattiapintojen ja wc-tilojen siivous. Jotta juhlien jälkeinen päivänne olisi täydellinen, voitte halutessanne ulkoistaa siivouksen kokonaan meille. 

Laajemmista siivouskokonaisuuksista voimme tehdä räätälöidyn tarjouksen juuri teidän toiveidenne mukaan. 
 
 

Hääkonsultaatio (1h)

Onko hääsuunnitelmissanne jokin osa-alue, johon kaipaisitte vinkkejä?
Vai haluaisitteko apua kokonaisuuden hiomisessa? Sovitaan tapaaminen ja käydään
hääsuunnitelmianne yhdessä läpi. Hääkonsultaatiossa voidaan käydä mitä vain häihinne
liittyviä osa-alueita läpi esimerkiksi somisteisiin, valmisteluihin, aikatauluihin,
palveluntarjoajiin tai hääpäivän kulkuun liittyen. Te kysytte, me autamme.

Hääkonsultaatio käydään suullisesti läpi, joten varaathan
itsellesi muistiinpanovälineet mukaan – näin saatte parhaan hyödyn konsultaatiosta.

Hääkonsultaatio hääsuunnittelijan kanssa Husulan Vintillä tai etänä 54.00 € (1h)

Laajemmasta hää- ja juhlasuunnittelusta erillinen tarjous toiveidenne pohjalta, kysy lisää.

Hääkuljetus

Volvo B18 vm. -61

Vanha Volvo kuskeineen kuljettaa teidät vihkipaikalta Husulan Vintille. Matkan varrella on mahdollisuus pysähtyä ottamaan hääkuvia hääparin niin toivoessa.

Hääpari voi halutessaan koristella auton perjantaina vintin pihassa valmiiksi.

 

Vuokratuotteet

Pellavaiset pöytäliinat

Valmiiksi mankeloidut kauniit luonnonbeiget pellavaliinat on mitoitettu vieraspöytiin sopiviksi. Laskutamme pöytäliinoista avattujen rullien mukaan, joten teidän ei tarvitse etukäteen tietää tarkkaan, kuinka monta tarvitsette. Käytön jälkeen viikkaatte vain pöytäliinat pinoon ja me toimitamme ne puolestanne pesulaan.

Vuokra 10€/kpl + kiinteä toimituskulu 28€

 

Led-valosarjat

Tunnelmalliset valosarjat sopivat sisä- ja ulkotiloissa käytettäviksi. Yhdessä valosarjassa on kymmenen lamppua ja valosarja on 10m pitkä + 3m liitäntäjohto, jolloin se riittää hyvin vintin kattovasojen väliin kiinnitettäväksi.

Vuokra 9€/ sarja, vuokrattavissa 5 kpl

 

Riisipaperipallot

Paperipallot ovat suosittu juhlasomiste. Nyt pystytte vuokraamaan setin kauttamme.
(12 isoa palloa ja 8 pientä)

Vuokra 20€/koko setti

Pidätämme oikeuden hintojen ja vuokrausehtojen muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät ALVn.