Husulan Vintti

Ympärivuotinen juhlatila elämäsi kauneimpiin hetkiin

"Saisinko viedä huomiosi hetkeksi? Tämä ei ole pelkkä yritysesittely, tämä on meidän perheemme ja Lehtisen sukutilan tarina. Kaikki alkaa vanhasta navetasta 1900-luvun alussa. Lehmien lähdettyä ja navetan oltua pitkään tyhjillään, tilan nuori isäntä teki tulevan vaimonsa kanssa päätöksen muuttaa kotitilan vanha navetta juhlatilaksi."

Idea tunnelmallisesta juhlatilasta syntyi meidän,  yrittäjäpariskunnan, omista häistämme vuonna 2013. Husulan Vintin puitteet onkin luotu rakkaudella ja vanhaa kunnioittaen.

Husulan Vintillä nautit maalaisidyllistä ripauksella glamouria, unohtamatta ystävällistä palvelua. Laadukkaissa tiloissa järjestät jopa 120 hengen ikimuistoiset juhlat.

Juhlatilan lisäksi palveluihimme kuuluu mökkimajoitusta sekä hää-ja juhlasuunnittelua. Voit vuokrata meiltä tilat ja suunnitella juhlat itse tai tilata toiveidesi mukaisen kokonaisuuden.

Suunnitteletpa unelmiesi häitä tai muita juhlia, yritystilaisuutta tai kokousta, Husulan Vintti on uniikki kohde teitä varten. Juhlatila on käytettävissä ympäri vuoden – aurinkoisista kesäpäivistä tunnelmallisille hankihohteille.

 

Olet tervetullut tutustumaan Husulan Vintille! Yksityiskäynnit ensisijaisesti ti-to klo 9-16 ja kaikille avoin yleisnäyttö jokaisen kuukauden ensimmäinen tiistaina klo 17.30-18.30. Seuraava yleisnäyttö ti 7.12.21 klo 17.30-18.30.

120 hengelle

Koko seurue mahtuu mukavasti yhtenäiseen tilaan navetan ylisille. Alakertaan jää tilaa vapaalle oleskelulle sekä baaritiski, keittiö, saniteettitilat ja lasten leikkinurkka.
Viihtyisä piha-alue vihkipaviljongilla ja latobaarilla käytettävissä vuodenajan mukaan.

Ympäri vuoden

Remontoitu vanhaa kunnioittaen, kuitenkin huomioiden nykypäivän mukavuudet. Ihanan vaivatonta juhlintaa! Lämpöiset tilat käytettävissä kaikkina vuodenaikoina.

Hyvät yhteydet

Husulan Vintille on lyhyt matka esimerkiksi Lahdesta. Pääkaupunkiseudulta meille ajaa noin tunnissa. Runsaasti parkkitilaa.

Majoitus ja yhteistyökumppanit

Tunnelmallinen ja rauhallisella sijainnilla oleva mökkimajoitus, juhlatilasta matkaa noin 750 metriä. Mökkisviitissä voi viettää vaikka hääyön tai majoittaa vieraita. 2-4 henkilölle.

Muut ulkopuoliset majoitusmahdollisuudet löytyvät alle 10 minuutin ajomatkan päästä Vierumäen Urheiluopistolta. Meiltä saatte halutessanne mahtavien yhteistyökumppaniemme yhteystiedot, yhteistyöpalveluiden kirjoon kuuluvat esimerkiksi catering, floristi, somistus ja hotellialan yritykset.

Vihkiminen

Vihkiminen juhlapaikalla on suosittua.
Husulan Vintillä vihkiminen onnistuu talvisin sisällä ja kesäaikaan ihastuttavassa vihkipaviljongissa. Paviljonki on mahdollista koristella omaan tyyliin sopivaksi.

Lähialueelta noin 20-30 minuutin ajomatkan päästä löytyy monia vaihtoehtoja  kirkkovihkimiseen, esimerkiksi Lahden, Nastolan, Asikkalan, Heinolan, Jaalan ja Iitin omat kirkot, sekä Vuolenkoskella sijaitseva Koskenniskan kyläkirkko.

 

Häät & Juhlat

Husulan Vintti tarjoaa kauniit puitteet kaikkiin juhliin, vuoden jokaisena päivänä. Tervetuloa viettämään elämäsi kauneimpia hetkiä Husulan Vintille.

Yritykset & ryhmät

Maalaisidyllissä työkin sujuu kuin tanssi. Husulan Vintillä voit kokoustaa tai järjestää vaikka työhyvinvointipäivän.

Majoitus

Tunnelmallinen mökkimajoitus juhlatilan lähistöllä, luonnon rauhassa. Mökkisviitissä vietätte ihanan hääyön tai majoitatte vieraita. 2-4 henkilölle.

Maalaiselämää kuudennessa polvessa

Husulan Vintti on osa Lehtisen tilaa, jonka juuret ulottuvat aina 1900-luvun alkupuolelle asti. Juuson isoisoisovanhempien rakentama navetta toimi alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan noin seitsemän vuosikymmenen ajan ja ehti lisäksi viettää muutaman vuosikymmenen hiljaiseloa ennen kuin vanha navetta kunnostettiin juhlatilaksi omiin häihimme vuonna 2013. Samalla juhlatila sai nimekseen Husulan Vintti, sillä aluetta on aikanaan kutsuttu Husulan mäeksi. Navettaa kunnostaessa ja omia häitä valmistellessa meillä oli selkeä haave Husulan Vintin tulevaisuudesta – toivoimme, että paikka voisi toimia ilon ja onnen tyyssijana myös muille juhlijoille. Halusimme, että muutkin pääsevät kokemaan elämänsä kauneimpia hetkiä Husulan Vintillä. Täällä voit viettää vuodenajasta riippumatta häitä ja juhlia, kokouksia tai yritystilaisuuksia, ihan mitä toivotkaan!

Terveiset Husulan mäeltä

Moikka, me ollaan Mirka ja Juuso, yrittäjäpariskunta Husulan Vintiltä. Juhlahumussa ja tilan toiminnassa mukanamme häärii myös kolme lasta. Lehtisen tilaan kuuluu Husulan Vintin lisäksi peltoa ja metsää, sekä rakennusliike. Vaikka työtä on paljon, on ihanaa, että moniin tilan  töistä voi osallistua koko perhe pienintä myöten. 
Husulan Vintin toimintaa kehittäessämme toimintamme perustuu ajatukselle ”Jos järjestäisimme itse juhlat vintillä, miten toivoisimme kaiken sujuvan”. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntä ja toivomme, että viihdytte vintillä hyvin!

Meidän perheen lempparijuttuja ovat ystävät,  luonto ja yhteiset lautapelit, sellainen onnellinen arki.

Toivotamme sinut viettämään elämäsi kauneimpia hetkiä Husulaan,
terveisin Mirka, Juuso ja lapset

Vinkki:
Instagramista löydät paljon somistuskuvia Husulan Vintillä vietetyistä juhlista, kannattaa ottaa seurantaan.