Husulan Vintti

Ympärivuotinen juhlatila elämäsi kauneimpiin hetkiin

24.8.2023 Husulan Vintti 10 -vuotta!

"Saisinko viedä huomiosi hetkeksi? Tämä ei ole pelkkä yritysesittely, tämä on meidän perheemme ja Lehtisen sukutilan tarina. Kaikki alkaa vanhasta navetasta 1900-luvun alussa. Lehmien lähdettyä ja navetan oltua pitkään tyhjillään, tilan nuori isäntä teki tulevan vaimonsa kanssa päätöksen muuttaa kotitilan vanha navetta juhlatilaksi."

Idea tunnelmallisesta juhlatilasta syntyi meidän,  yrittäjäpariskunnan, omista häistämme vuonna 2013. Husulan Vintin puitteet onkin luotu rakkaudella ja vanhaa kunnioittaen.

Husulan Vintillä nautit maalaisidyllistä ripauksella glamouria, unohtamatta ystävällistä palvelua. Laadukkaissa tiloissa järjestät jopa 120 hengen ikimuistoiset juhlat.

Juhlatilan lisäksi palveluihimme kuuluu majoitusta sekä hää-ja juhlasuunnittelua. Voit vuokrata meiltä tilat ja suunnitella juhlat itse tai tilata toiveidesi mukaisen kokonaisuuden.

Suunnitteletpa unelmiesi häitä tai muita juhlia, yritystilaisuutta tai kokousta, Husulan Vintti on uniikki kohde teitä varten. Juhlatila on käytettävissä ympäri vuoden – aurinkoisista kesäpäivistä tunnelmallisille hankihohteille.

Olet tervetullut tutustumaan Husulan Vintille!
Sovitaan yksityisnäyttö tai sitten voit tulla tutustumaan avoimiin oviin, jotka järjestetään touko-lokakuussa jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 17.30-18.30.
Yksityisnäyttöjä sovitusti kaikkina vuodenaikoina, tervetuloa!

120 hengelle

Koko seurue mahtuu mukavasti yhtenäiseen tilaan navetan ylisille. Alakertaan jää tilaa vapaalle oleskelulle sekä baaritiski, keittiö sekä saniteettitilat.
Viihtyisä piha-alue vihkipaviljongilla ja latobaarilla käytettävissä vuodenajan mukaan.

Ympäri vuoden

Remontoitu vanhaa kunnioittaen, kuitenkin huomioiden nykypäivän mukavuudet. Ihanan vaivatonta juhlintaa! Lämpöiset tilat käytettävissä kaikkina vuodenaikoina.

Hyvät yhteydet

Juhlatila sijatsee Päijät-Hämeessä Iitin Vuolenkoskella. Husulan Vintille on lyhyt matka esimerkiksi Lahdesta. Pääkaupunkiseudulta meille ajaa noin tunnissa. Juhlatilan yhteydessä on runsaasti parkkitilaa.

Majoitus ja yhteistyökumppanit

Husulan Vintin majoitusmahdollisuudet tunnelmallisessa mökkisviitissä sekä huvilalla. Lisätietoa majoituksista löydät palvelut - sivulta.

Muita lähellä olevia majoitusmahdollisuuksia Lossirannan Kartanolla ja Vierumäen Urheiluopiston hotelleissa. Meiltä saatte halutessanne mahtavien yhteistyökumppaniemme yhteystiedot, yhteistyöpalveluiden kirjoon kuuluvat esimerkiksi catering, floristi, somistus ja hotellialan yritykset.

Asiakkaamme kertovat:

Vihkiminen

Vihkiminen juhlapaikalla on suosittua.
Husulan Vintillä vihkiminen onnistuu talvisin sisällä ja kesäaikaan ihastuttavassa vihkipaviljongissa. Paviljonki on mahdollista koristella omaan tyyliin sopivaksi.

Lähialueelta noin 20-30 minuutin ajomatkan päästä löytyy monia vaihtoehtoja  kirkkovihkimiseen, esimerkiksi Lahden, Nastolan, Asikkalan, Heinolan, Jaalan ja Iitin kirkot, sekä Vuolenkosken kylällä sijaitseva Koskenniskan kyläkirkko.

 

Häät & Juhlat

Husulan Vintti tarjoaa kauniit puitteet kaikkiin juhliin, vuoden jokaisena päivänä. Tervetuloa viettämään elämäsi kauneimpia hetkiä Husulan Vintille.

Yritykset & ryhmät

Maalaisidyllissä työkin sujuu kuin tanssi. Rustiikkinen ja elegantti navetan ylinen tarjoaa upeat puitteet kokouksille, työhyvinvointipäiville ja muille ryhmille vuoden jokaisena päivänä.

Majoitus

Palveluihimme kuuluu myös mökkimajoitusta. Tunnelmallinen mökkisviitti on ihanteellinen 2-4 henkilön yöpymiseen ja Haaviston huvila isomman seurueen majoittumiseen.

Juhlahumua jo kymmenen vuoden ajan!

Meillä on ilo juhlia Husulan Vintin kymmentä vuotta juhlatilana. Tasan kymmenen vuotta sitten Husulan Vintillä tanssittiin ensimmäiset häät, jotka olivat meidän omat häämme.

Husulan Vintin toiminta on siis saanut alkunsa haaveesta viettää omia häitä Juuson kotitilalla. Hääpäivää edelsi kuukausien remontointityöt, kun kunnostimme suvun vanhan navetan uuteen käyttötarkoitukseensa hää- ja juhlatilaksi. Tuolloin navettojen muuttaminen juhlatilaksi oli vielä harvinaista ja saimme luoda kaiken alusta asti itse. Ja mitä kaikkea ihanaa vuodet ovatkaan tuoneet! Mahtavia kohtaamisia teidän kanssa, hienoja yhteistyökumppaneita ja upeita kokemuksia työn tuoksinnassa. Kiitos siis kaikille teille, joita olemme saaneet kohdata kuluneen kymmenen vuoden aikana ja jotka olette osa Husulan Vintin tarinaa.
 
Toivomme paljon kauniita hetkiä myös tuleville vuosikymmenille ja onnea meille tinahääpäivänä!

Husulan Vintillä oli suuri kunnia päästä mukaan Vuoden Hääyritys 2023 finaaliin.

Maalaiselämää kuudennessa polvessa

Husulan Vintti on osa Lehtisen tilaa, jonka juuret ulottuvat aina 1900-luvun alkupuolelle asti. Juuson isoisoisovanhempien rakentama navetta toimi alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan noin seitsemän vuosikymmenen ajan ja ehti lisäksi viettää muutaman vuosikymmenen hiljaiseloa ennen kuin vanha navetta kunnostettiin juhlatilaksi omiin häihimme vuonna 2013. Samalla juhlatila sai nimekseen Husulan Vintti, sillä aluetta on aikanaan kutsuttu Husulan mäeksi. Navettaa kunnostaessa ja omia häitä valmistellessa syntyi samalla haave Husulan Vintin tulevaisuudesta – toivoimme, että paikka voisi toimia ilon ja onnen tyyssijana myös muille juhlijoille. Halusimme, että muutkin pääsevät kokemaan elämänsä kauneimpia hetkiä vanhan navetan ylisillä. Olemmekin todella iloisia ja kiitollisia siitä, että niin moni hääpari ja juhlija on löytänyt tiensä Husulan Vintille. Täällä voit viettää vuodenajasta riippumatta häitä ja juhlia, kokouksia tai yritystilaisuuksia, ihan mitä toivotkaan!

Terveiset Husulan mäeltä

Moikka, me ollaan Mirka ja Juuso Lehtinen, yrittäjäpariskunta Husulan Vintiltä. Juhlahumussa ja tilan toiminnassa mukanamme häärii myös kolme lasta. Lehtisen tilaan kuuluu Husulan Vintin lisäksi peltoa ja metsää, sekä rakennusliike. Vaikka työtä on paljon, on ihanaa, että moniin tilan  töistä voi osallistua koko perhe pienintä myöten. 
Husulan Vintin toimintaa kehittäessämme toimintamme perustuu ajatukselle ”Jos järjestäisimme itse juhlat vintillä, miten toivoisimme kaiken sujuvan”. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntä ja toivomme, että viihdytte vintillä hyvin!

Meidän perheen lempparijuttuja ovat ystävät,  luonto ja yhteiset lautapelit, sellainen onnellinen arki.

Toivotamme sinut viettämään elämäsi kauneimpia hetkiä Husulaan,
terveisin Mirka, Juuso ja lapset

ps. nykyään meidät voi löytää työntouhusta myös Lossirannan Kartanolta, jonka toiminnassa meillä on ilo olla mukana.

HÄÄT | JUHLAT | KOKOUS | KOULUTUS | JUHLATILA | VANHA NAVETTA | BOHO | RUSTIIKKI | MAALAISROMANTTINEN | GLAMOUR | MAALAISHÄÄT | PÄIJÄT-HÄME | ETELÄ-SUOMI

Vinkki:
Instagramista löydät paljon somistuskuvia Husulan Vintillä vietetyistä juhlista, kannattaa ottaa seurantaan.